prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2013

Av Malin - 9 april 2013 20:49

Alla vart så glada när jag tog med mig tussilagorna. Idag fick någa av dom små hälsa på och leka med några stycken av dom stora barnen. Efter det gick vi till skogen och åt matsäck. Efter det fick dom leka. När jag slutade så hämtade älsklingen och svärmor. För svärmor skulle lämna lite flyttkartonger till oss men dom glömde hon haha. Hon skulle lämna dom imorgon istället. Innan vi åkte hem så köpte hon en blomma till pappa. För han har fyllt år. Blomman och krukan är jätte fin. Det är hjärtan på krukan. Blomman är så rosa och fin också. Han fick en söt nalle i blomman också. Den passar han så bra. För han är en mysig och snäll björn tihi. Pappa blev så glad över blomman.

 

Av Malin - 8 april 2013 20:18

Idag har det varit en rätt lung dag på jobbet. Nu har alla barn och vuxa kommit tillbaka från lovet. Det så kul att alla är tillbaka nu. Idag var jätte kallt ute. Idag var jag och Danne tvungen att gå hem i det här kalla vädret. När vi gick hem så såg jag massa tussilago och jag plockade några stycken. Dom var inte det första jag såg i år. Jag har sett dom två gånger nu. Vi såg dom när vi var i E-tuna också. Men det var kul att se att det fanns nära där jag bor. Dom är så fina. Jag tänke ta med mig 1 eller 2 stycken och vissa jobbet. För vi håller på pratar om dom blommorna. Så då blir alla glada när jag kommer med dom.

 

Av Malin - 7 april 2013 20:22

Idag har vi packa lite och sen åkte vi till mormor och morfar. För vi firade morfar som har fyllt år. Vi fick kakor och Daimtårta. Sen har det snöat massa igen. Jag vill ju inte ha någon mer snö har ju. Jag vill ha våren nu. Min sötaste Smulan mår inge bra. Hon var borta länge igår. Idag har hon sovit hela dagen och hon har inte ätit något  idag. Hon har bara druckit vatten. Hon är gammal. Det kan ha hänt något när hon har vait ute också. Hoppas att hon mår bättre imorgon. Här kommer det en gammal bild på På min fina prinsessa Smulan och mig. Jag älskar dig Smulan.

 


Av Malin - 6 april 2013 20:27

Idag har vi varit hemma hos min faster. Hon bor i Tierp så det rätt långt att åka. Vi köpte choklad och dricka som vi hade i bilen. Hon har fyllt år. Vi fick massa gott att äta. Sen var några stycken av min släkt där. Det var så kul att träffa dom. Jag träffar dom inte så ofta. Min faster har Pyrets mamma. Haha mamman är lite mindre än pyret. Här kommer det bild på hennes mamma Mimmi. Vi fick en platt tv av min kusin som vi ska ha. Tack kusin. När vi var på väg hem så stannade vi åt lite thaimat. Vi köpte stor påse med godis också. Jag köpte ett mobilfodral med Hello kitty på och så fick man godis med i den. Vi var i en stor godis affär. När vi kom hem såg vi att Pontus var här. Så vi vart lite chockade. Vi fick lite saker som vi ska ha i våran balkongen av han. Tack så mycket. Nu blir det att äta lite godis och titta på tv.

    

Av Malin - 5 april 2013 19:38

Idag på jobbet var det rätt lung dag idag. Idag fick jag äta lunch själv med några av barnen. Jag har frusit och varit varm samtidigt. Jag hoppas jag inte börjar bli sjuk. Jag har varit trött också. När jag kom hem fick jag två presenter. Först fick jag present av älsklingen. Det var en bok om Justin bieber. Den har jag velat ha länge.Tack bästa älsklingen jag älskar dig så sjuk mycket du ska bar veta hur mycket jag älskar dig. Sen fick jag av Dannes arbetskompis. Jag fick ett par jätte snygga klackskor. Dom hade legat på deras jobb jättelänge så då tycke han att jag kunde få dom. Det var så snällt att han tänke på just mig. Tack så jätte mycket. Jag blev så sjukt glad. Dom är jätte snälla som jobbar med Danne. Jag är jätte nöjd med det jag fick idag. Det var så snällt av dom att tänka på mig. Sen har vi tvättat två tvättar idag. Nu blir det tvmys och äta godis som jag köpte idag. Det blir att titta på let's dance nu. Nu får ni ha en trevlig helg alla min bästa läsare.

       

Av Malin - 4 april 2013 19:29

Idag skulle vi till grassagården med barnen. Jag åkte buss med två av barnen och dom andra fick gå. först så fick vi höra på en saga det vid en gammal källare. Sen fick man göra massa busiga saker. Det var andra barn där också. Det var så mysigt att vi åkte dit. Sen efter det åket vi alla bussen tillbaka igen. Det vart en sen lunch idag. Nu har man fått jacka och sånt som jag ska ha på jobbet. Så det bra att jag fick det av dom. Imorgon blir det helg igen. Det ska bli så skönt. Här kommer det en gammal bild på mig. Halsbandet som jag hade på mig fick jag av bästa älsklingen och den är så fin.

 



Av Malin - 3 april 2013 19:32

Idag körde moster oss till jobbet. Tack moster. Efter lunch på jobbet fick jag hjälpa att passa dom små barnen och det var så kul. Dom behövde lite hjälp. För en stund sen hämtade vi flyttkartonger som vi fick av en vän. Tack så mycket. Vi kanske ska hämta resten imorgon. För vi fick inte plats med alla i bilen. Så nu blir det att fortsätta att packa i kartongerna. Haha Greta kom med på bild också. Hon är så söt.

 

Av Malin - 2 april 2013 19:41

Imorse var vi på mammas jobb och jag åt min frukost där. Men när vi skulle gå till bussen så kom vi inte ut. För det var låst och då missade vi bussen också såklart. Så mamma fick köra oss när hon hade tid. Några av dom små hälsade på en stund och lekte lite. För dom ska börja i den stora gruppen efter sommaren. Så dom ska komma och hälsa på varje tisdagar. Efter det vart att gå till skogen och äta matsäck. Efter jag hade slutat fikade jag med älsklingen. Vi väntade på att mamma skulle komma. För vi skulle fylla på busskortet. När vi kom hem fick vi veta att vi hade fått en till lägenhet. Men vi vill ha den andra som vi ska snart flytta till. Men det är kul att det var 2 stycken som vill hyra ut lägenheter till oss. Idag vart jätte varmt. Det känns som det är sommar redan nu. Här kommer det bild på våran stora påskägg som vi har på rastrummet. Vi fick den förra veckan. Så då kan man mumsa när man sitter på rast. Både jag och Danne hade svårt att sova i natt. Hoppas vi får sova i natt nu.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards