prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2013

Av Malin - 24 april 2013 06:01

 

                    Idag har jag och min sötis Daniel varit förlovade i 1 år och 7 månader.<33

Oj vad fort det går och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag. Du betyder så grymt mycket för mig gubben. Du är den bästa jag äger och har. Du är helt underbar. Massor med pussar och kramar till dig min älskling från din Malin.

Av Malin - 23 april 2013 20:01

Vi gick till skogen idag och åt lite matsäck. Vi lekte i skogen också. Idag var det så konstigt väder. jag och min chef försökt bygga ihop ett nytt bord som vi har fått och det gick så där. Haha hon sa det här inget jobb för blondiner. Haha det var kul när hon sa det. fast jag är rätt smart ändå. Nu är Truls här och sover i våran soffa. Haha han har så rolig still när han sover. Han bara för söt min lilla Truls bebis. Nu har han flytta närmare till mig tihi min söta Truls gubben.

 

Av Malin - 22 april 2013 19:50

Igår klippte jag pyrets lugg haha och det vart rätt så bra. Imorse körde moster oss till jobbet tack moster. På jobbet var rätt lungt. Vädret var inge skönt idag. När jag hade slutat blev jag hämtat av mamma och Danne. För jag skulle till doktorn. Det gick jätte bra där. När vi kom hem så åt vi mat. Nu blir det en lung kväll. Nu bjuder jag på en rätt gammal bild på lilla mig.

 



Av Malin - 21 april 2013 20:25

Idag har vi varit jätte duktiga. Först var vi och stor handla med mamma och sen har vi gjort rent burarna till djuren. Efter det så städa vi hela övervåningen. Sen har vi bara varit ute och njutit i solen. Det har varit så underbart ute idag. Vi drack kaffe latte i solen också. Imorgon blir det att jobba igen.

 


Av Malin - 20 april 2013 19:28

Idag åket vi till stan med en taxi. Vi åt årets första mjukglass där. Mums vad gott det var och det var så skönt ute idag. Sen har vi titta på två stycken loppisar också. Så det var kul. Efter det tog vi en fika. Jag tog en söt  chokladmuffins och en mer dricka. Efter vi hade fikat så handlade vi lite och sen åkte vi hem igen med en taxi igen. Den var lite sen. Så det var jobbigt att vänta på den. När vi kom hem så tvättade vi. Snart blir det att äta gott och titta på tv. Ni får ha en mysig lördag nu alla mina läsare.

        

Av Malin - 19 april 2013 20:33

Idag Har det varit en lung dag. Många av barnen var lediga idag. På rasten åt jag lite nötter som någon från jobbet bjuder på. Till lunch fick vi tacomys och det var jätte gott. Efter jag hade slutat så mötte jag älsklingen på stan. Vi fick gå hem idag och det var inte så skönt ute idag. För en stund sen åt vi pockronmys och jag drack cider till. Den cider har jag aldrig prövat men den var god. Vi tittar på tv nu också. Nu får ni ha en jätte bra helg nu alla mina läsare.

    

Av Malin - 18 april 2013 19:08

Idag var det också rätt lung dag. Det har varit dåligt väder idag också. Usch vill inte ha någon mer regn nu. När jag hade slutat så köpte jag dom här likes old school loka drickorna. Dom är också nya. Så nu har jag prövat alla tre nya loka drickorna. Dom var jätte goda. Sen fick jag den här lurviga tröjan med öron på av världens bästa pappa. Den är så jätte gosig att ha på sig den. Jag har redan prövat den. Den är så söt också.

    

Av Malin - 18 april 2013 06:22

 

                                   2 år och 2 månader med min super duper söta Daniel.<33

Jag är så glad att jag alltid får vara i din närhet. För du gör så att jag mår bra och är glad hela tiden. Jag kommer alltid att älskar dig hela livet ut. För vi har det så bra tillsammans och det kommer vi alltid ha. Puss puss till dig hjärtat från din fru.

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards