prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2013

Av Malin - 6 februari 2013 19:53

Jag fick magsjuka igår. Jag spydde jätte mycket igår. Så det var jobbigt. Idag mår jag bättre så det är bra. Jag gick upp rätt så tidigt för jag var så pigg. Det är lite konstigt när gäller mig haha. Jag brukar alltid vara trött på morgonen. Jag har titta på film och tv förut på dagen. Så det har varit en lung dag för mig. Det många på mitt jobb som har magsjuk fick jag höra idag. Så det är inte så konstigt att jag också har det. Nyss tittade vi på Farmen och jag åt en macka och nyponsoppa som är bra för magen. Det var så gott.

 

Av Malin - 5 februari 2013 20:30

Idag har det snöat hela dagen. Vi gjorde snögubbe och en snölykta med barnen idag. Jag och älskling fick gå hem igen. När vi skulle äta kvällsmat så började jag må illa. Jag vill inte ha magsjuka igen usch och fy för det. Nu ska jag ta det lungt och försöka äta lite yogurt. För jag var inte matsugen förut.

  

Av Malin - 4 februari 2013 20:40

Idag var det lungt på jobbet. Mina arbetskompisar är alltid så roliga tycker jag.Till lunch var det köttbullar och makaroner. Barnen åt jätte mycket. Dom älskar den maten. När jag och älskling hade slutat så tog vi bussen. Vi gick av vid våran affär. Vi fick gå idag. det var inte skönt att gå idag. Det snöar. Jag vill inte ha mer snö nu. Truls sover sött på vårat bord. Vi ska också snart sova. Först blir det lite tv.

 


Av Malin - 3 februari 2013 20:08

Idag så kom svärmor Monica hit och hälsade på. Vi fikade massa gott och pratade. Det var jätte trevligt och mysigt att hon kom hit. Det var första gången hon såg pyret också. Hon tycke att Pyret är så söt. När hon hade åkt hem så åkte vi till Elgiganten. Vi köpte lite saker och så köpte mina föräldrar en till tv. Pyret fick följa med också och det gick jätte bra. Hon var jätte lung i bilen. Hon sov lite i bilen också. Så jag har haft en jätte bra söndag. Hoppas ni också haft en bra söndag alla mina läsare.

 

Av Malin - 2 februari 2013 19:03

Jag och älskling har varit hundvakt hela dagen. För mamma och pappa hälsade på morfar och åkte till Ikea. Vi har titta på film och sen gick vi ut. Vi gick en promenad med hundarna. Det var så soligt och skönt ute idag. Så det var härligt. Det var skönt få lite luft. Pyret var så trött så hon sov med katterna i soffan. Det var roligt och se. Hon brukar vara så busig med dom. Sen har hon sovit lite Med Moa också myspys. Jag ochn älskling har tvättat två tvättar idag också. När mamma och pappa kom hem igen så åt vi Pizza som dom hade köpt. Jag tog en hawaii pizza. För det var så länge sen jag åt det. Sen fick jag lite saker som dom hade köpt till mig. Ljusen luktar jätte gott och det andra som jag fick ska jag ha när vi flyttar. Det var så söta ochfina saker jag hade fått av dom. Tack bästa föräldrar. Ikväll ska vi titta på melodifestivalen och äta semlor som dom hade köpt idag mums. Så det ska bli myspys. Ha en bra kväll nu alla mina läsare.

    

Av Malin - 1 februari 2013 19:14

Imorse var vi på mammas jobb och jag åt min frukost som vanligt. På jobbet så grillade vi pinnbröd mysigt värre. Solen kom fram idag så det var skönt. Men det var kallt ute också. Barnen sa massa gulliga saker till mig idag också. När jag älskling hade slutat så gick vi ner till stan. För vi skulle möta mamma där. Vi gjorde lite ärenden när vi var där och handlade lite. Jag tror jag börjar bli sjuk igen. För imorse sa jag att jag hade lite ont halsen och det hade mamma och älskling också. Jag känner mig lite konstig just nu. Så jag hoppas att jag inte blir det. Nu blir det filmmys. Vi ska äta massa gottit som ska räcka nästan hela helgen. Ni får ha en skön helg nu alla mina läsare.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards