prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2012

Av Malin - 10 december 2012 20:45

Idag var jag ledig. För dom har tagit bort våran extra buss. Jag blir så arg varför gör dom det nu mitt i terminen.  Jag fick veta det så sent att dom skulle ta bort bussen. Dom tänke att dom som är yngre ska åka taxi men vi andra då som jobbar. Dom andra får ju gå. Det är ju långt till affären. Hoppas att det är många som klagar. Så den kan komma tillbaka igen. Imorgon blir jag också ledig. På ondag så åker jag med mamma. För mamma släpper av mig vid affären så tar jag den andra bussen till jobbet. Så får vi se nästa år hur det blir. För snart blir jag ledigt. Det ska bli skönt. Idag har jag namnsdag också hihi. Nu blir det kaffe latte mys.

 

Av Malin - 9 december 2012 20:07

Imorse så tog man en dusch och så har vi tvättat idag. Sen har svärmor Monica och Lunkan varit här också. Vi fikade och så köpte svärmor en docka,vagn och en säng. Hon köpte dom av mig. Jag lekte med dom när jag var liten. Dom har lega på viden. Hon skulle ge dom till lilla söta Alma i julklapp. Så det är kul att hon kommer att leka med mina gamla saker hihi. Vi har tänt den andra ljuset när dom var här också. För idag är det andra advent. Så det har varit mysigt att dom har varit här. Jag och älskling har bakat en ny kladdkaka sort. Det var jag som har hittade på den. Den blev så god. Nu blir det tvmys.

 

Av Malin - 8 december 2012 20:05

Imorse startade vi med att äta risgrynsgröt och ägg. Sen åkte vi till stan och kolla lite runt där. Vi handlat lite också. När vi kom hem så kom Pontus och Joline hit. Dom lämnade saker till mig och Danne. Som vi ska ha när vi flyttar. Tack för alla saker. Dom bjöd oss på julmust och lussebullar. Det var så gott. Det var min första lussebulle i år. Sen var moster och mormor här lite snabbt. Dom lämnade lite saker här. Idag gick vi upp rätt så tidigt. Så nu är jag trött. Vi ville komma till stan en skaplig tid. Det var därför vi gick upp en lagom tid. Det har varit fullt upp idag. Nu äter vi chips och dipp. Det var ett tag sen vi åt det. Det är två olika dippar. Vi delade med min familj också.

  

Av Malin - 7 december 2012 20:03

Idag kom busssen. Det har varit en lung dag på jobbet. När jag kom hem var det massa med folk som jobbade i vårat kök. Till mellsi så gjorde jag varm choklad och åt lite pepparkakor. Nu blir det popcornmys och vi dricker cola . Vi tittar på final X-facotor. Undra vem som vinner tihi. Alla tre är jätte bra. Heja heja alla tre haha. Ha en fin helg nu alla mina fina läsare.

 


Av Malin - 6 december 2012 20:11

Idag så försov jag mig. Jag skulle inte ha hunnit ta bussen. Så jag fick ta ledigt idag. Men imorgon blir det att jobba. Vi har jobbat hårt idag. Vi har fått massor med delar till vårat nya kök. Dom var så tunga. Vår snickare är bäst. Han hjälpte oss att bära allt. Sen har vi fixat med veden också. Så idag har vi varit duktiga. Vi har handlat lite idag. Till lunch vart det den här goda maten.

 

Av Malin - 5 december 2012 21:02

Idag fick jag vara hemma från jobbet. För det var för mycket snö ute. Bussarna kommer inte då. Dom hade inte plogat här. Posten hade inte kommit heller. Jag får se hur det ser ut imorgon om jag kan jobba då. Idag sov jag och älskling jätte länge. Vi har tittat på en film. Vi har också gjort rent till marsvinerna och kaninen idag. Sen jag har fixat lite med mina smycken också. Nu äter jag hårt bröd och varm frukt soppa mums. Det är så gott med jordgubbdsylt på mackan. Vi tittade på Bonde söker fru medans vi äter.

 

Av Malin - 4 december 2012 20:35

Idag har jag varit på ett möte. Det gick bra. När jag hade sluta jobba så hämtade Ronny,svärfar och Danne mig. Dom skulle göra nåt på stan. Sen när dom var klara så gick jag och älskling i affärer. Sen så fikade vi med pappa och en kompis. Mamma hälsade på morfar då. Efter det handlade vi. Idag såg vi tre stycken av mina gamla lärare. Haha det var lite kul. För en stund sen så tittade vi på en film med familjen. Det var så mysigt. Jag hade filt på mig. Vi åt glass och popcorn medans vi tittade på filmen. Idag och igår har jag haft ont i halsen. Jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Nu är jag jätte trött zzz.

 

Av Malin - 3 december 2012 20:00

Usch idag ville jag inte gå upp ur sängen. Det är jätte kallt ute och inne. Det är skönare i sängen. Sen var jag jätte trött också. När jag kom till jobbet så sa alla grattis. Då vart jag så glad. Jag fick sms från mitt jobb på dagis dom skrev grattis och att dom saknar mig. Det var kul att dom kommer ihåg när jag fyller år. När jag hade slutat så kom mamma och älskling och hämtade mig. Vi gjorde lite ärenden och så hälsade vi på morfar lite snabbt. Det var så länge sen jag såg han. Han har blivit så small. När vi kom hem så fikade vi med tårta. Den var jätte god. Vi köpte tårterna idag. Sen efter vi hade fikat klart så fick jag paket av mina föräldrar. Tack för paket bästa föräldrar.     

   

         Idag fyller jag 22 år hipp hurra.

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards