prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2012

Av Malin - 24 december 2012 10:20

 

                    ♥ God Jul hoppas att ni alla får en riktigt mysig jul nu.

                                 Jag är sjuk på julafon inte kul.   

Av Malin - 24 december 2012 10:11

 

                        Idag har jag och min favorit Daniel varit förlovade i 1 år och 3 månader.<33


Idag ska du och jag fira jul tillsammans för första gången. Den här dagen kommer vara helt magist för oss båda. Jag är så glad at du och jag är tillsammans. Vårat liv är helt perfekt tillsammans. Puss puss till dig min älskling från din raring Malin.


                                        God Jul min sötste älskling Daniel.                                                    


  

Av Malin - 23 december 2012 17:59

Idag har jag och Danne gjort pepparkakhus. Vi gjorde varsin sida. Danne var lite för hård hänt så det gick lite sönder. Haha så kan det gå. Sen har vi bakat pepparkakor. Så det var mysigt. Sen har Joline och Pontus varit här och hälsade på. För dom ska fira jul hos Jolines släkt. Jag fick en jätte fin lampa av Joline. Hon ville inte ha den. Tack snälla Joline den var så fin. Dom hade med sig en rosa fin prinsesstårta. Den var så god. Jag har målat mina naglar. Dom vart röda fina. Det passar så bra när det är jul och allt. Snart ska vi spela bingolotto med familjen. Hoppas att vi vinner. Vi ska äta lite gott också.

 

 

 

Av Malin - 22 december 2012 20:03

Idag har vi fixat lite i de nya köket. Vi har gjort rent kattlådan idag. Katterna ska också ha lite jul fint. Vi tog in våran julgran också. Det vart en liten gullig gran i år. Den var så söt. Vi har klät granen för en stund sen. Vi har lakt några paket under granen men det kommer nog mer sen. Nu har jag verkligen fått jul känsla. Det är så mysigt. Nu blir det att äta julmacka och julmust. Till efterrätt blir det en söat prinsessor polkagriskäpp tihi. Vi ska titta på en film nu.

 

 

Av Malin - 21 december 2012 20:15

Jag och Danne åkte till stan med Mamma. Mamma hälsade på morfar. Jag och Danne gick till stan istället för att hälsa på morfar. Vi träffade Svärmor och Robert. Haha vi träffade henne igen. Vi gick på stan med svärmor en stund. Robert skulle göra nåt annat. Vi gick i affärer och vi fikade också. Hon bjöd oss på fika. Tack svärmor för fikat. Vi träffade min gamla lärare också. Vi hjälpte henne att köpa lite julklappar. Det var mysigt att gå med hene på stan. Idag har vi köpt en fin julgran också. Vårat kök vart äntligen klart idag. Vår bästa snickare jobbade över tid. Det har han gjort i några dar. Han fick en blomma av oss igår. För han har varit så duktig. Jag har fått en dum hosta och det gör så ont stämbanden. Så jag måste vara tyst och det är inte de lättaste. Jag har lite feber också tror jag. Nu äter vi gott och tittar på Svenska hjältar. Man får lite tårar att titta på Svenska hjältar.

 

Av Malin - 20 december 2012 19:25

Idag åkte vi in till stan. Först hämtade vi min julklapp på jobbet. Det var en lyx doft ljus. Den luktade så gott och den är så fin. Jag öppnade den idag istället för i jul. Jag var så nyfiken vad det var för nåt och så händer de mycket på måndag. Ni  kommer få se då var vad som händer då hihi. Vilken snäll chef jag har. Jag får massa paket av henne ibland. Tack bästa jobb för julklappen. Sen var vi och tittade på olika affärer. Vi träffade svärmor i en affär idag haha. Det var kul att hon var där också. Idag är jag hes och är slemmig,torr i halsen. Jag har ont i halsen också usch och fy för det. Nu ska jag och älskling mysa och titta på en bra film.

 

     

Av Malin - 19 december 2012 20:57

Idag var det min sista dag. Så nu är jag jul ledig. Men dom som jobbade visste inte det. Men jag trodde att dom visste det. Så det vart lite knasigt där. Men det gick bra ändå. Jag fick stor kram av alla. Min chef hade den julkapp till mig sa hon. Hon trodde att min sista dag var på fredag. Så jag kanske ska hämta min julkapp imorgon på jobbet. Undra vad det kan vara hihi. Idag åkte vi pulka med barnen. Mamma och Danne hämtade mig idag också. För dom hade stor handlat. Haha Moa min hund har en rolig stilla att ligga på. Jag tog bilden igår. Hon brukar ligga så ofta. Vilken rolig hund jag har. Usch jag tror jag börjar bli sjuk. För jag har ont i halsen. Jag vill inte blir det nu när det är snart jul och allt.

 

Av Malin - 18 december 2012 20:23

På jobbet var full fart hela dagen. vi har haft julpyssel och så har vi målat på våran snö drake . Vi gjorde den när vi var ute igår. Chefen vart så glad att se mig så jag fick en stor kram av henne. Hon var ledig igår så jag träffade aldrig henne igår. När jag hade slutat kom mamma och Danne hämtade mig. För vi skulle handla lite olika saker. Efter det köpte vi thai mat hem mums. Det var så gott. Det passade så bra att vi åt thai mat när det var min och älsklings dag idag. Nu blir det mys framför tv.

 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards