prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2012

Av Malin - 17 oktober 2012 20:28

Idag har vi också bara tittat på bra filmer. För det var inge skönt väder idag. Imorgon blir det nog att jobba igen. Det ska bli kul att få träffa alla barnen och mina arbetskamrater igen. Jag älskar verkligen mitt jobb. Nu är blir det en lung kväll framför tv.

   

Av Malin - 16 oktober 2012 20:03

Idag sov jag och älskling länge igen. sen blev det att titta lite på tv och en film. Så det har bara var en lung dag. För en stund sen tittade jag i H&M tidningen som vi fick på posten idag. Nu tittar vi på Ung och bortskämd.

 

Av Malin - 15 oktober 2012 20:06

Idag sov jag och älskling jätte länge. Det var så skönt. Det bra att sova mycket när man är sjuk. Sen har vi mest titta på film och tagit det lungt. Världens bästa mamma köpe nyponsoppa till mig. För jag vart så sugen på det förut. Tack bästa mamma. Så för en stund sen drack jag varm nyponsoppa med grädde i. Jag åt en macka med renkorv på också. Så det var jätte smarrigt. Nu tittar vi bara på tv.

 

Av Malin - 14 oktober 2012 20:22

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har titta på film och sovit mest. För jag är jätte förkyld och har feber. Så jag får bli hemma från jobbet igen. Mamma gjorde egen apelsinjuice till mig. Då när vi skulle fika. Hon tycke jag behövde ha lite vitaminer i mig . Tack mamma det var gott och jag älskar dig mamma. Vi fikade chokladbollar som vi köpte igår. Vi tvättade två tvättar igår. Det var så skönt att vi gjorde det igår istället för idag. Nu tittar vi lite på tv. Vi åt för en stund sen mackor med renkov och jag drack äppeljuice till. Vi köpte renkorven igår också.

      

Av Malin - 13 oktober 2012 22:30

Usch idag gick vi upp halv 8 ungefär. Det var rätt så lungt med folk när vi kom till marknaden. Men sen så kom det massor med folk. Det var så kul att titta på alla saker och alla folken. Det kommer en bild på det jag har köpt. Katt tavlan köpte jag på en loppis som var där också. Jag åkte med Pontus,Joline,mamma och Danne. Så det var fullt i bilen. Pappa ville inte följa med. Danne köpte en sak till pappa. Han köpte en snus burk. Det står pappas snus på burken. När jag vaknade imorse så hade jag ont i halsen och jätte snorig. Så nu blev jag sjuk igen. För stund sen så åt jag och älskling en skål med popcorn och tittade på film. Det var så länge sen man åt popcorn. Nu blir det att sova jag är super trött.

 


Av Malin - 12 oktober 2012 20:12

Idag på Jobbet grillade vi amerikanska pannkakor med plommonsylt i gott gott. Det var jätte kallt idag. Så på måndag ska jag ta med mig vinter kläderna. För nu är det daxs. Idag fick vi lite fika gäster. Efter vi hade ätit kvällsmat så åkte vi och kollade läget på tivolit. Det brukar vi göra då när det kommer hit. Det är tivoli hela helgen och imorgon är det marknad jippi. Som jag har längtat. Jag tog på min vinter jacka då när vi åkte dit. Jag brukar alltid ta fram vinter jackan när marknaden kommer hit. För en stund sen kom Pontus och Joline hem. Jag fick en present av dom. Jag fick en nyckelring som det står malin på. Han sa att det ser ut som mig haha. Jag som är en shopping galen tjej. Tack Joline och pontus. Nu tittar vi på tv och vi ska snart sova. Vi ska upp tidigt. Så är vi där en lagom tid innan alla kommer. För då blir det fullt med folk.

 

Av Malin - 11 oktober 2012 20:46

Usch vad det var kallt idag. Det kändes verkligen som vinter. Idag på jobbet tog vi grupp foto och så några barn tog syskonfoto. Sen tog alla egen proträt foto. Fröknarna tog en grupp bild också. Men den var inte jag med på efter som jag har bara praktik där. Hon som fotade oss var jätte duktig och vi tog bilderna ute. Jag längtar till bilderna kommer på posten. För jag fick också vara med på bilderna. Jag Jag tror att dom kommer på posten eller så kommer dom till jobbet. Vi får se spännade. Jag fick hålla i rädd liten tjej. Hon som fotade oss hade en gosdjur hund så hon lekte lite med så barnen skulle se glada ut på bilderna. Tur att jag var frisk idag så jag kunde vara med på bilderna. Det så kul att mysig att vara med på bild med barnen och alla rara fröknar. Haha en av fröknar gjorde så jag skulle skratta när jag skulle bli fotad. Nyss åt vi maränger och glass. Jag drack mer. Det är pappa som har gjort marängerna. Han älskar att baka och laga mat. Han är bäst på det.

 

Av Malin - 10 oktober 2012 20:44

Idag vart också att bara titta på massor med filmer. Sen kom pappas kompis hit. Han stannade rätt så länge här. Så det vart sen kvällsmat idag. Vi åt pappas goda pannkakor. Idag så bakade pappa kolakakor för första gången. Dom vart super goda. Imorgon ska jag jobba igen. För nu är jag frisk igen och det är så skönt. Det var skönt att jag inte var sjuk så länge. Det brukar jag var oftas i alla fall. Nu titta vi på tv och äter lite. Jag äter en macka,kolakakor och varm choklad.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards