prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2012

Av Malin - 24 oktober 2012 06:52

 

                    Idag har jag och min bästaste Daniel varit förlovade i 1 år och 1 månad.<33

Du är helt underbar. Hur skulle jag klara mig utan dig. Du är så dyrbar för mig och du är den bästa jag har. Jag vill alltid vara med dig. När du håller om mig i din famn så är jag lycklig. 1 miljon med pussar till dig min man från Din fru Malin.

Av Malin - 23 oktober 2012 20:11

Idag pysslade vi. Barnen fick rita pippi långstrump. För vi har Astrid Lindgren tema just nu. Så det är mysigt. Idag fick jag vet att jag inte får vara kvar länger på jobbet. För det ska komma en stundent elev och då får inte jag plast att vara kvar. Fast jag visste att en elev skulle komma dit men jag visste inte när. Jag kanske får veta imorgon hur länge jag får vara kvar. Det ska blir så tråkigt att lämna alla. Men jag kommer att hälsa på dom och jag får snart ett nytt dagis att vara på praktik hoppas jag. Dom kanske behöver ha mig igen sen. Jag hoppas det för jag trivs där och dom vill ha mej också det vet jag. När jag skulle natta barnen igår och idag så såg jag två stycken getingar. Helt sjuk när det är så kallt också. Så vi fick ta fram myggnäten till vagnarn igen. När jag kom hem såg jag och älskling två stycken filmer. Idag fick Jag LOL fimen hem äntligen som jag hade bokat. Jag vart så glad att den kom på posten. Nu är det bara en lung kväll.

 

Av Malin - 22 oktober 2012 19:58

Idag var det en lång dag på jobbet. Men det var rätt så lung dag på jobbet. Solen kom lite fram idag. Så det var häligt. Idag åt jag mellis med barnen. När jag kom hem vart det att titta på några filmer med älsklingen. Nyss åt jag hårt bröd och Jag drack mjölk till. Snart blir det att titta på Ensam mamma söker med älsklingen. Sen så ska vi sova.

 



Av Malin - 21 oktober 2012 20:09

Idag tog jag och älskling sov morgon. Det var så skönt. Sen tog jag en dusch. Efter det gjorde vi lite frukost och tittade vi på en film. Sen så städade vi hela övervåningen och byte på kattlådan. Sen blev det att titta på mer filmer. Sen fixade jag diskmasiken plockade ut och i den. Till kvällsmat blev det tacomys. Efter det gjorde jag chokladpudding som vi åt nyss. Den vart jätte god. Nu tittar vi på tv. Hoppas ni har haft en bra helg som jag har haft.

 

Av Malin - 20 oktober 2012 23:44

Imorse gick vi upp rätt så tidigt. För vi skulle kolla på en loppis som var i stan. Det var jätte mycket folk där. Det var en regnig dag också som vanligt. Men det var mysigt ändå. Alla var så snälla där dom fixade så vi kunde åka hiss med pappa. När vi kom hem såg Vi på Johan Falk och åt lite lunch. Till kvällsmat blev hem gjord pizza och pizzasallad mums. Sen har vi tvättat tre tvättar också. För en stund sen hade vi lördagsmys. Jag och älskling såg på en skräck film och åt lite gott gott tillsammans. Så jag har haft en jätte bra lördag. Hoppas ni också haft en bra lördag alla mina läsare som jag också har haft.

  

Av Malin - 19 oktober 2012 20:03

Idag på jobbet så grillade vi pinnbröd. Sen så bjöd en av barnen på frukt till alla. När jag hade slutat så hämtade mamma och Danne mig. Först gjorde jag lite ärenden och sen åkte vi och stor handlade. Det var mycket folk där. Många har fått sina lön idag. Sen åt vi lite mellis. Nu är jag super trött och jag har lite ont i huvdet också. Nu tittar vi på tv. Vi ska äta nya chips som vi köpte idag. Vi dricker årets första julmust också.  

 

Av Malin - 18 oktober 2012 20:40

Idag på jobbet vart alla glada att jag kom tillbaka. Jag hade varit saknad sa dom. Så det var kul. När jag kom hem väntade jag och älskling på mina föräldrar skulle komma hem. Dom hade varit på Ikea och ett annat stället. Dom hade köpt små söta prinsessbakelser som vi fikade förut. Sen lite senare åkte vi till stan och gjorde lite ärenden. Efter det åt vi på Macdolnas. Jag som var sugen på det igår. så idag fick jag det. Vilka snälla föräldrar man har. Tack bästa föräldrar. jag och älskling har haft en bra dag på våran dag. Nu blir det bara en lung kväll. Snart blir det att sova. Imorgon blir det helg jippi.

 

 

Av Malin - 18 oktober 2012 06:27

                                                1 år och 8 månader med bara min Daniel.<33


Du och jag passar ju så bra tillsammans. Vi har alltid det så kul tillsammans och vi gör nästan allt tillsammans. Du är den bästaste pokjlvän man kan få. Jag har så tur att jag fick dig. Jag älskar dig så enormt mycket. Massor med pussisar till dig älskling från din Malin

                                                


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards