prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2012

Av Malin - 9 september 2012 19:23

Imorse när jag och Danne sov så hade vi en envis fluga som surade på oss hela tiden. Den var jobbig. När vi hade vaknat så duschade jag. Sen gjorde jag och Danne våfflor. För det var så länge sen vi åt det. Mums det var super gott. Efter det fick pappa en super bra ide att vi skulle åkta till tuna park och kolla i affärer där. Vi kollade på andra affärer också. Jag köpte lite smink och godis. Jag måste alltid ha nåt med mig hem när jag shoppar haha. Jag köpte alla fall inga kläder som jag brukar göra och jag köpte inte så mycket saker idag. Så det är ju bra. Så jag var duktig nu. Nu måste jag spara mina pengar. För just är jag fattig. Men jag får snart nya pengar igen som jag ska försöka spara lite av mina pengar. Efter vi hade kolla i affärer så åkte vi och köpte kladdkakemuffins med mjukglass på. Den var jätte god. Sen åkte vi hem. Till kvällsmat så gjorde vi hem gjord pizza. Den blev jätte god. Så jag har haft en mysig och en bra dag idag. Nu ska vi tita på X-Factor.

   


Av Malin - 8 september 2012 22:14

Idag har vi varit ute nästan hela dan. Jag och Danne har tvättat två tvättar kläder. Sen har vi tvättat och bäddat rent våran säng också. Så det ska bli skönt att få krypa ner i en ny bäddat säng. Jag och Danne och gjorde varsin bakelse till oss och till pappa. Jag drack varm choklad till. Vi åt ute i solen mums. Det var verkligen höst väder idag. För det var både varm och kallt. Till kvällsmat åt vi färdiglagad kyckling,pastasallad och skruvar. Det var super gott och det var så länge sen vi åt den maten. Vi var så hungriga. För det vart så sen mat idag. För mamma var och hälsade på morfar. För en stund sen så tittade vi på körslaget och åt pockorn.

 

Av Malin - 7 september 2012 21:50

Vi grillade pinbröd på dagis idag. Det var så mysigt att sitta vid elden. Det var så kallt imorse. Men sen vart det super häligt väder senare på dagen. Till lunchen åt vi soppa och nybakat bröd mums. När jag hade sluta på jobbet så hämtade mamma,pappa och Danne mig. Vi åkte och fikade med Nicke och vi gjorde lite ärenden också. Till kvällsmat så åt vi thaimat så har gjort själv. För stund sen så tittade vi på film med hela familjen. Det var så mysigt, Det är inte så ofta man gör det. Vi tittade på en skräck film. Ni får ha en bra helg alla mina läsare.

 

Av Malin - 6 september 2012 19:58

Det var jätte kallt när jag skulle gå till bussen imorse brr. Sen vart det varmare när jag var ute med barnen. Idag var jag som tog hand om samlingen och det gick jätte bra. För barnen lyssade på hela tiden. Så det var kul. Snart blir det helg. Det ska bli skönt. Jag villa upp mig då så jag blir frisk  någon gång. Nu tittar man på Robinson final. Fast jag ville se ett annat programmet också men det går inte. För dom började samtidigt så jag ska titta på den på play 5 imorgon istället. Programmet heter Once upon a time. Den serien är så bra och spännande . Det är del 15 av 22. Dom har tagit en paus från de programmet. så nu är det nya avsnit och nu är det jätte spännande . Nu äter jag äppelpaj som mamma har gjort. Massa vaniljsås ska det vara också haha.

 

Av Malin - 5 september 2012 19:59

Jag gick till jobbet idag. Vi gick till skogen och hade med oss matsäck. Det är så mysigt. Efter jag hade slutat så gick jag med Danne och några kompisar till ungdomsgruppen som har börjat igen. Det är varan onsdag. Det var kul att träffa alla igen. vi skulle måla det vi hade gjort i sommar. Danne hade varit på stan. Medans jag jobbade. För vi skulle gå tillsammans till ungdomsgruppen sen. Jag fick lite saker av Danne som han hade köpt till mig. Han är ju bara för söt. Här kommer det en bild på det han har köpt. Den nallen som jag älskar också den är så söt. Jag som har tittat på dom flera gånger. Han vet vad gillar tihi. Jag älskar dig Danne så otroligt mycket. Kollegieblocket har jag köpt själv. Den köpte jag i måndags. Glömde säga det att jag hade köpt den.

 

Av Malin - 4 september 2012 19:51

Idag har jag mest tagit det lungt. Jag och Danne kollade på play 4. Vi tittade på Sommarkrysset som vi missade i lördags. För vi såg på film i lördags. När mamma och pappa var på stan så köpte dom lite fika som jag ska mumsa på nu. Det var nån ny chokladkaka som dom hade köpt. Jag ska dricka varm choklad till fikat. Nu blir det att titta på Ung och bortskämd. Imorgon blir det nog att jobba fast jag är lite förkyld fortfarande. Så det blir att gå lägga sig tidigt ikväll.

 

Av Malin - 3 september 2012 20:38

Idag var jag ledig från jobbet. För dagiset var stängt idag och så är jag fortfarande förkyld. Jag ska vara hemma imorgon. Jag ska försöka jobba på onsdag hade jag tänkt. Idag åkte vi till stan. För vi hade massa ärenden. Vi fikade med Nicke också. Jag och Danne delade på en nacho tallrik. Det var super gott. Nu blir det att mysa framför tv och titta på Ensam mamma söker.

   

Av Malin - 2 september 2012 19:27

Idag när jag vaknade så tog jag en varm dusch. Till frukost så åt vi risgrynsgröt mums var det. Sen efter en stund så kom svärmor hit. Vi fikade och pratade. När hon hade åkt så kom moster och mormor hit. Moster skulle lämna lite saker till oss. Sen så skulle dom åka till morfar och hälsa på han lite. Jag och Danne har tvättat tre tvättar idag. Sen har vi jobbat på våran trädgård och så har vi eldat också. Nu blir det bara att mysa framför tv. Det är det bästa som finns att göra det speciellt med älsklingen.

 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards