prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2012

Av Malin - 15 augusti 2012 20:44

Nu finns videoinlägget här. Usch vad min röst låter konstigt. Men det gör den alltid när jag gör en video. Men jag vet inte varför det gör det. Idag var det super häligt väder i love it. Jag har varit ute hela dan och lekt med barnen. Idag hämtade Danne mig igen vid affären. Vi köpte läsk och ny marabou kex choklad. Den var jätte god. Sen kom pappas barndoms kompis och hälsade på. Pappa har inte träffat han på länge och vi visste inte att skulle komma idag. Så vi vart lite chockade.

 

Av Malin - 15 augusti 2012 19:41

Här kommer min första videoinlägg. Hoppas ni gillar den. Den vart lite kort men jag kom inte på så mycket att säga. Men det blir längre nästa gång och bättre. Ni får ha det så bra puss.


Av Malin - 14 augusti 2012 20:52

Idag var det verkligen sommar väder. Jobbet gick jätte bra. Jag vart så glad när jag gick på toaletten. För jag såg att dom hade fixa en handduk som det står Malin på. Alla fröknar har varsin handduk. Så det känns verkligen som att jag jobbar där på riktigt nu. Jag åkte bussen till våran affär. För Danne hämtade mig där. Sen när jag kom hem fick jag ett paket av min fina älskling. Jag fick Hello Kitty saker. Jag som älskar Hello Kitty och rosa. Presentpappert var så fint också. Tack älskling för paketet och att du körde mig hem på cykel. Jag älskar dig älskling. Jag och älskling har för en stund sen tittat på allsång på skansen. Jag har gjort en videoinlägg men det går inte att lägga in den. Så jag ska försöka göra det imorgom istället.  

 

     



Av Malin - 13 augusti 2012 21:02

Det gick super bra på jobbet idag. Jag fick kramar av mina bästa arbetskollegor idag. Så dom var glada att se mig igen och alla barna var också glad att se mig igen. Det gick jätte bra att träffa dom nya barnen också. Det har gjort lite ont i mitt öra idag. När jag hade sluta från jobbet så gjorde jag och mamma lite ärenden på stan. Jag åkte buss till mammas jobb. Jag träffade en jätte söt hundvalp där. Det var mammas jobba kompis hund. Jag har nyss kommit hem från våran allsång. Vi hade fika med oss. Det var så gott vi åt chokladbulle. Så jag har inte hunnit göra en videoinlägg idag. Så jag gör den imorgon istället.

   

Av Malin - 12 augusti 2012 19:36

Idag har vi hälsat på morfar på sjukhuset. Vi fikade lite med han. Sen efter vi hade hälsat på morfar så handla vi lite olika saker. Imorgon börjar jag jobba igen efter en lång semester. Det ska bli kul träffa alla igen. Det har sluta några barn och sen har det kommit nya barn också. Det ska bli kul att lära känna dom nya barnen. Fast jag har mått lite illa idag så jag hoppas jag inte börjar bli sjuk nu. Jag tänkte göra en videoinlägg idag men så mådde jag lite illa. Så jag ska göra det imorgon om jag mår bra då. Nu blir det filmmys och sen sova. Jag ska uppt tidigt imorgon.

 


Av Malin - 11 augusti 2012 19:48

Nu har vi fått tillbaka vårat vatten jippi. Våran granne hjälpte oss att fixa vårat vattnet. Jag har och Danne har tvätta två tvättar idag. Sen har vi jobbat i våran trädgård. Vi har haft loppisen öppen och har haft kunder idag. Till kvällsmat åt vi pitabröd och kebab mums det var så länge sen man åt det. Nu blir det att titta på sommarkrysset och äta vitlöksbröd.

 


Av Malin - 10 augusti 2012 19:23

Idag har jag fyllt i min tatuering. Sen har vi gjort lite ärenden på stan. När vi kom hem så funkade inte vårat vatten. Så vi fick låna vatten av våran granne. Hoppas nån fixa vårt vatten snart. Nu blir det att titta på filmmys. Vi har köpt en ny choklad utan tillsatt socker. Den är säker inge gott. Men jag ville testa den ialla fall. vi ska äta lite ostbågar också. 

 


Av Malin - 9 augusti 2012 21:40

Idag har vi haft loppisen öppen. Det kom några kunder och dom köpte av också. Sen så kom min faster och hennes gubbe hälsade på. Dom skulle fixa pappas säng och lite andra saker. Dom hade med sig sin söta hundvalp också. Vi fick en hel korg och en påse med kantareller som dom hade plockat till oss. Fast jag tycker inte om kantareller. Vi fick se lite bilder på min kusin när hon gifit sig för en månad sen. Sen när dom hade åkte fick vi rensa alla kantareller. För dom var lite smutsiga. Nyss såg jag och Danne en skräck film. Den var jätte läskig.  

 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards