prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2012

Av Malin - 23 augusti 2012 18:47

Imorse gjorde jag lite frukost till mig och fixade mig. När jag skulle gå till bussen så regnade det. När jag kom till jobbet så gick vi ut då provade jag jobbets jacka. Den var lite för stor för mig men det gör inget. När vi åt lunchs så bröjade det ösregn. Usch vad jag är trött på detta regn nu. Nu kommer det en bild på mig som jag tog imorse.

 

Av Malin - 22 augusti 2012 17:31

Idag på jobbet hade vi matsäck med oss. Vi gick till skogen. Det var så mycket med mygg där. Hoppas jag inte får massa myggbett nu. Men var jätte mysigt ändå. Det är så mysigt att äta matsäck i skogen. Vi kommer att göra det varje onsdag. När man kom hem åt mat upp thaimaten som var över från igår. Den fick bli min mellsi idag haha. Nyss åt man världens godaste pannkakor som pappar gjorde. Nu kommer det en bild på min söta hamster. Det är Danne som har tagit bild på henne. Hon är så söt på bilden men det är hon alltid. Hon har hår på sin lilla svans och sina fötter och det ser så gulligt ut.

 

Av Malin - 21 augusti 2012 18:46

Förlåt att jag inte bloggade igår. Vi var på allsången igår och den slutade så sent. När jag kom hem gick jag la mig nästan direkt. Till frukost igår gjorde jag gröt mums. Igår efter jobbet så stor handla vi. Jag åt lite mellsi i bilen och det var choklad och yogurt mumigt värre. Sen när jag kom hem fick vi två stycken kunder som köpte saker av oss. För en stund sen så åkte vi köpte thiamat hem. Det var jätte gott Nu ska jag titta på play 3. Jag ska titta på Ensam mamma söker som jag missade igår. Sen blir det nog att titta på Robinson ikväll som jag också missade igår.  

   

Av Malin - 19 augusti 2012 20:14

Idag har vi sålt två saker från våran loppis. Som vi lämnade till den persson där hon bodde. För vi skulle ändå den väggen. Sen åkte vi till macdolnas. Jag fick änkligen mitt cola glas som jag ville ha. Sen åkte vi till Öbe. Sen efter det åkte vi till barnkalaset. Där fick vi mini hamburgare och marängsviss. Mums det var jätte gott. Vi vistte inte att vi skulle få hamburgare så vi fick äta två gånger. Sen vart det skattjakt för alla barnen. Efter kalaset åkte vi till macdolnass igen och köpte ny glas som har kommit. Jordgubb och choklad smak. Den var jätte god. Till kvällsmat vart det tacomys. Ikväll ska vi titta på solsidan och titta på en svensk film som går på tv i ikväll. Sen blir det att sova. Ska upp och jobba imorgon.

       

Av Malin - 18 augusti 2012 18:46

Idag köpte jag och Danne en begagnad hamster. Hon är vår lilla bebis och hon är en vit hamster. Mamma hälsde på morfar lite snabbt och Jag och Danne satt kvar och passade hamstern. Det var en lite kille som hade haft henne. Han hade döp hamstern till Nelly och snöbollen hihi. Min förra hund hette Nelly. Men vi kommer kommer nog kalla den för snöflingan också. Hon kommer få många fina smeknamn. För det kommer känns konstigt att kalla henne för Nelly efter som vår förra hund hette så. Vi fick bur,saker och mat och annat också. Vi fick allt för 100 kr. Som vi köpte från vår loppis peng. Men vi har rätt så mycket pengar kvar från våran loppis. Men vi använder min gammla bur och vi har lakt in lite av hennes saker också. Nu har hon än ställning i buren. Den var i hennes bur som vi köpte. Hon blev en fin presten på våran dag. Sen har vi sålt en sak från loppisen också. Sen så handlade vi och sen så fikade vi kanelbullar när vi kom hem. Pappa fick vara hemma för han är sjuk. Till kvällsmat åt vi en thaigryta. För en stund sen så städade jag och Danne hela övervånningen. Så våran dag har varit underbar. Snart blir det att titta på Sommarkrysset och äta lite gott. Ni får en mysig lördagskväll nu alla mina finaste läsare.   

 

     



Av Malin - 18 augusti 2012 15:40

 

                                                   1 år och 6 månader med min finaste Daniel.<33

Älsklig vi har snart varit tillsammans i 2 år. Det går så himla snabbt och jag njuter för varje sekund när jag är med dig. Jag är så mega kär i dig gubben. Vad skulla jag ta mig till utan dig. Utan dig är jag inte hel. Du och jag är äkta kärlek för alltid. Jag älskar dig mest av allt älsklinge min. Du är mitt allt flera gånger om. Många pussar från mig till dig.

Av Malin - 17 augusti 2012 19:01

Det var rätt så lung dag på jobbet idag. För det var många som var lediga idag. Vi grillade på deras mysiga grill idag. Vi grillade pannkakor med blåbärssylt i. Dom större barnen hade plockat bläbärna i skogen förut. Det var jätte gott. Sen när jag slutade så hämtade mamma och Danne mig på mitt jobb. Sen så handlade vi paket. För vi ska på barnkalas på söndag. Vi handlade lite mat också och mamma köpte varis glass till oss också. Nu är jag jätte trött och jag har ont i huvudet. Jag brukar nästan aldrig ha det. Nu ska jag och älskling äta lite gott och titta på nån bra film. Ni får ha en trevlig helg alla mina fina läsare.  

 


Av Malin - 16 augusti 2012 19:43

Det var skönt väder idag också. På jobbet får jag låna arbetskläder som jag får ha på mig när jag vill. Dom är bara så snälla mot mig. Idag så lagade jag och Danne kvällsmaten. Imorgon blir det helg. Så det ska bli skönt med lite helg nu. Nu blir det att äta lite flingor,mjölk och bubbelvatten. Jag har blåbärsylt i flingorna mums.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards