prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2012

Av Malin - 9 juli 2012 21:29

Idag kom min sol och värme tillbaka. Jag vart så glad när man vaknade och såg att det var sol idag. Vi hade våran loppis öppen idag också. Sen så åkte vi till stan och åt thaimat. Det var gott. Efter vi hade ätit thaimaten så gick Jag och Danne ner till biografen. Vi kollade på LoL. Vi skulle ha sett den i fredags. Men dom hade inte fått filmen än eller vad det var. Men idag gick det att se den. Den var så gullig och bra den filmen. Den var lite sorlig också. Man grät nästan som man gjorde med hennes första film. Om man älskar Miley Cyrus så ska man se den filmen. För jag tycker hon är bra. Hennes första film som heter The last song och den är så sorlig och bra. Jag ska köpa LOL så fort den kommer ut på butiken. Pontus,Joline Danne och jag fick varsin biobiljetter av mammas jobba kompis. Det var så snällt av dom. Tack så mycket säger vi. När filmen var slut så gick vi ner på ugglans park. För varje måndag är det allsång där. Där satt mamma och pappa och några kompisar till min familj och väntade på mig och Danne. Det var så gulligt en lite kille kom fram till oss gav oss en sten och han fick en jordgubbe av oss och då blev han så glad. När vi var på väg hem så såg vi fyra stycken älgtjurar.

           

Av Malin - 8 juli 2012 19:35

Idag när jag vaknade så mådde jag inte så bra. Men nu är det lite bättre. sen tittade vi på film med Joline och Pontus. För mamma,pappa och mormor åkte till sjukhuset. För min morfar ligger där. Sen åkte vi stan med Joline och Pontus. Sen när vi kom hem så åt vi lite tacosmys. Glömde säga igår att jag såg en hare på våran tomt och den är nog lite tam. För den var inte så rädd när vi tittade på den. Nu blir det att äta ostbågar och tittar på solsidan.

 

Av Malin - 7 juli 2012 20:41

Idag gick det bättre med våran loppis. Det kom några som tittade på våran loppis idag. Vi fick lite gäster idag. Det var min faster,hennes man och min kusin. Dom kom hälsa på. Dom var det länge sen man träffa dom. För dom bor en bit ifrån oss. Vi fick se deras nya hundvalp. Den var super söt. Dom hade med sig lite fika till oss också. Sen efter stund så kom Joline och Pontus hit. Bode min faster och pontus och Joline köpte saker på våran loppis. Sen så fixade Joline mina naglar. Dom vart jätte fina. Efter vi hade ätit kvällsmat så åkte vi stan. Vi köpte slagsta glass. Jag provade annan glass. Den hette kakglassen tror jag att den hette. Den var jätte god. Det var väldigt kvavt och varmt idag. Så jag har haft en super mysig dag idag.

   

   


Av Malin - 6 juli 2012 21:10

Idag har vi haft loppis och väntat på att någon skulle komma. Sen var det någon som kom och vi vart så glada. Då var det Ronny och svärmor som kom haha. Dom hade med sig lite fika och lämmnde lite mer saker till loppisen. sen kom svärfar också. Ronny handlade lite skräck filmer av mig och Danne. Sen handlade min moster en väska av oss också. Men det var inga andra som kom. Hoppas att dom gör det nästa gång vi har öppet. Nu kommer det en rätt så gammal bild på mig.

 


Av Malin - 5 juli 2012 21:25

Igår fick jag och Danne springa efter glassbilen haha. Idag åkte vi till svärmor Monica. Vi fick lite fika. Sen fick vi massa grejer till min loppis. Jag ska börja öppna den imorgon. Så när vi kom hem fick vi kolla om det var nåt vi ville ha själva och det som vi skulle sälja. Vi ska loppis i vårt garage. Så nu är helt fullt med grejer. Hoppas det kommer mycket folk imorgon. Sen tog Danne hit lite saker som är hans efter som han bor ju ändå så här nu. Han har typ allt redan här hemma hos mig. Tack svärmor för alla saker som jag och Danne ska ha till våran loppis och det som vi ville ha själva. Efter vi hade fixat allt med loppisen så tog vi varsin glass och åt jordgubbar. Som vi köpte efter vi hade varit hemma hos svärmor.

 

Av Malin - 4 juli 2012 20:53

Idag har man inte gjort så mycket. Jag och Danne hjälpte pappa plantera sina fina blommor. Idag fick jag ett paket på posten. Det var min grillpanna. Som jag fick presentkort av min chef och jag fick välja vad jag ville ha därifrån. Grillpannan har jag och älskling mycke nytta av när vi flyttar tillsammans sen.

 


Av Malin - 3 juli 2012 19:54

Idag var det verkligen sommarvädret här. Hoppas sommarvädret stannar lite längre nu. Jag och Danne åt frukost ute i det här underbara vädret. Idag har jag rensat lite till på mina kläder. Jag känner mig så duktigt när jag gör det. För jag har alltid svårt att göra det. Pappa har gjort en macka till mig Danne. Vi ska dricka varm choklad till mackan. Så det ska bli gott. Så det ska vi äta nu och titta på allsång på skansen.

 

Av Malin - 2 juli 2012 21:02

Idag har vi haft mycket folk här hemma. Vi haft några bygger här. Dom håller på att göra asfalt på vår väg. så pappa kan köra letare med sin rullstol. Sen vart jag lite chockad för en av fröknarna på mitt jobb kom med en blomma. För jag hade fått en blomma av några barn som har slutat. Som ska börja i skolan efter sommaren.  För en stund sen så åt jag jordgubbar och glass.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards