prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2012

Av Malin - 7 maj 2012 18:26

Det vart en jobbig dag på morgonen på jobbet. Min jobbakompis hennes kille dog i en mc olycka i lördags.:( Fy vad hemst han vart bara 25 år och dom har en liten son på 8 år tillsammans också.:(  R.I.P Maradona och vila i frid. :( Hon fyller faktist år idag. Grattis Sandra på din dag.Sen efter jobbet så åkte mamma,älskling och jag till årets första slagsta glass. Det vart en chokladsnäcka. Fast snäckorna var slut så jag fick ta en stro strut istället. Jag älskar det här vädret.Vill bara att det ska var lite mer värme. För det blåser lite kallt ibland bara.


     

Av Malin - 6 maj 2012 20:39

Det vart en mysig söndag idag. Jag och älsklingen åt frukost och kollade på film. Det vart en skräckis. Den heter The devil inside. Den var lite läskig ibland. Både jag och älskling hoppade till lite då och då haha. Sen har vi tvätta våra kläder idag massa kläder vart det att tvätta idag. Vi ska försöka Tvätta två gånger i väckan iställt så det inte blir så mycket på söndagar. Jag och älskling gick en skön promenad med min hund Moa. För det var så fin väder idag. Imorgon ska man jobba på Campus kul kul. Ikväll blir det att titta på Big brother. Hoppas Jennifer åker hem ikväll. Bara för hon är så jävla falsk.! Vem hoppas ni ska åka ikväll och varför tycker ni det?

 

Av Malin - 5 maj 2012 19:04

Efter vi hade ätit frukost så åkte vi och handlade lite. Sen efter det åkte vi hälsa på pappa. Vi gick ut och fikade kladdkaka med grädde på. Det var så konstigt väder idag det var både kallt och varmt ibland. När vi kom hem vart det tacosmys. Snart ska Älsklingen,mamma och jag titta på film vi ska se på Hamilton. Hoppas den är bra. Den värkar var det i alla fall. För Mikael Persbrandt är en bra skådespelare tycker jag. vi ska äta chips och dipp. När vi ska titta på filmen. Så himla mysigt det kommer att bli. Ha en mysig lördag alla mina finisar. ♥  

 

     

Av Malin - 4 maj 2012 20:32

Det vart en mysig dag med barnen idag. Vi grillade amerekanska pankakor med kanel i mums var det. Sen åt vi kycklingsallad vid deras grillplats som dom har på gården. Efter jobbet så var jag och älskling på stan vi åt glass igen. Det är ju bara för gott. Imorgon ska vi hälsa på pappa vi får se vad vi ska göra där. Så jag och min Daniel ska sova efter Big brother. För vi ska upp rätt tidigt imorgon. Nu kommer det en bild på mig och Danne från valborg. Från i måndags. Det är Joline som har tagit bilden på oss. Med hennes stora kamera. Sen en bild på från tisdags då när pappa hälsade på. Joline tog en bild på hela min familj och Danne. Jag älskar er alla otroligt mycket. Nu är det änkligen fredag jippi

   

Av Malin - 3 maj 2012 21:16

Det gick jätte bra på jobbet idag. Efter jobbet så käkade jag och min fina Daniel glass. Han bjöd mig på en glass. Tack söta snälla rara älskling för glassen. Jag har gått jätte mycket idag men det är så skönt att röra på sig ibland. Jag och älsklingen ska snart börja träna tillsammans så det ska bli mysigt att göra det tillsammans och det kommer kännas skönt för oss att röra på oss. Jag har så dåligt med kondition. Så det måste jag träna bort. Det kommer jag att göta när jag börjar träna. För jag kommer inte ge upp. Jag är så envis så det kommer nog att funka bra. Nu tittar man på Let's dance. Ska snart sova. Jag ska gå upp klocka 6.00 Jag ska duscha när jag vaknar. Så man vaknar lite. Jag brukar bli lite piggare när jag har duschat. Imorgon är det fredag jippi så skönt med lite helg igen. Då blir det bara massa helgmys som alltid det gillar jag skarpt mycket.


 

Av Malin - 2 maj 2012 18:50

Idag på dagis hade jag med mig saft och macka till matsäck. Det var så gott att äta det i solen. Vi var ute hela dagen. Så underbart att man får vara ute hela dan. Efter jobbet gick man till undomsgruppen. Vi körde kubb. Vi körde tjejerna mot killarna och vi tjejer vann jippi. Imorgon ska jag jobba på Campus. För dagiset är stängt imorgon. Imorse gjorde jag en tofs på mig och på undomsgruppen så gjorde min kompis Linda en fin frisyr på mig.   

Av Malin - 1 maj 2012 17:48

Idag kom pappa och hälsa på över dagen. Det var så mysigt att han var här. Vi fikade cheesecake när han kom. Det gjorde vi inne. För han vill gå in i huset och titta lite där. För det var så länge sen han var hemma igen. Vi har fått en ramp till trapperna så han kunde komma in. Sen grillade vi ute. Det var jätte gott. Pappa fick pröva köra sin älskade bil idag och det gick jätte bra. Han kan köra den helt själv. Så det var en bra tecken . Han var så glad och nöjd att han kunde köra den. Han var så rädd att han inte skulle kunna göra det igen. För en stund sen åkte han till sjukhuset igen. Men vi vill att ska komma hem nu. Idag blir det att lägga sig tidigt ikväll. För man ska jobba på dagis imorgon. Sen efter man har jobbat ska man till ungdomsgruppen.

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards