prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2012

Av Malin - 15 maj 2012 18:40

Det gick så bra att jobba idag och vi hade så fint väder idag. Jag blir ju så glad av det här vädret. Jag och älskling var själva en stund. För mamma jobbade till klockan 17.00 idag. Så jag och Danne fixade maten igen. Det vart potatismos, fiskpinnar och remouladsås. Sen så lite innan 17.00 så kom svärfar och Annelie idag. För Annelie skulle köpte 5 stycken  sittdynor och 2 stycken armband till sin son. Sen fick svärfar kolla på våran gräsklippare som man kan åka på. För den är trasig. Men han sa att Mårten kan nog fixa den. Det är Dannes syrras kille. Han kanske ska fixa vårat tak också. Imorgon efter jobbet ska man till undomsgruppen. Undra vad vi ska göra då för nåt. Snart är det nog sommarlov från undomsgruppen också. Jag ska fråga dom imorgon satt jag vet när man är ledig där ifrån också. sista dagen imorgon sen så är jag ledigt till måndag. För då börjar jag jobba igen. Nu blir det bara att sitta vid datan och vi får se om det blir att titta på Big borther annars blir nog att gå sova tidigt ikväll och bara mysa lite med älskling innan vi går och sover för natten. Så himla mysigt att få sova med dig älsling varje natt. man önskar det var natt nästan hela tiden för det är så mysigt. Jag älskar dig så grymt mycket min älskling.

   

 



  

Av Malin - 14 maj 2012 18:36

Idag kom Sandra tillbaka. Så det var mysigt att hon kom igen. Sen efter lunch så ringde älskling att han hade tappat sin mobil i sjön. För hans klass skulle paddla idag. Haha man kanske inte ska ha den i fickan när man paddlar.Det är inte så himla smart att ha det. Så efter jobbet fick vi åka till elgiganten och köpa en ny mobil och massa tillbehör. Det vart en Samsung Galaxy S II. Förut hade han en htc. Men kommer inte ihåg vad den hette mer. När vi kom hem var det bara börja laga mat. Vi åt köttbullar och potismos och lingonsylt mums. Det var så synd att Vobban åkte ut igår för han var en skön snubbe. För stund sen så duschade jag i varm dusch så häligt det var. Nu sitter man och myser i min nattlinne och min fina rosa morgonrock. Den är rätt så ny och den är så himla skön och gosig. Jag är osminkad på bilden. Imorgon blir det dagis igen jippi. Jag ska bara jobba i två dar till. Sen  är jag ledig torsdag och fredag så skönt. På torsdag kommer pappa och hälsar på igen över dagen jippi.

 


Av Malin - 13 maj 2012 19:36

När vi åkte bli till Uppsala så köpte vi glass och dricka.Vi köpte en ny loka med smak av jordgubb och lakris. Den var så där. Den hade nog varit godare med bara lakris i. Vi hämtade pappa först. Sen så åkte vi till ikea. Vi kollade runt lite där. Sen så tog vil lite pause. Vi köpte lite fika. Det vart en cola och en söt lite rosa prinsessbakelse. Efter det så kollade vi lite till på ikea. Sen gick vi och betalad det vi köpte. Vi alla hittade nåtning. Det kommer en bild vad jag har köpt med mig hem idag. Efter vi hade betalt så köpte vi en fransk hot dog och en mjukglass. Efter det gick vi till ett centrum som låg i närheten av ikea. Jag hitta lite fint där med. Vi köpte lite jordgubbar också som vi ska smaska på ikväll. Så vi har haft en mysig hela dagen. Snart blir det att titta på Big brother. Sen blir det att sova så sött. Jag ska jobba på Campus imorgon. Det blir bilder på mina nya skor och nyckelring som jag köpte igår också.

 

                


Av Malin - 12 maj 2012 18:36

Idag har mamma,Danne och jag varit på stan. Vi kollade på olika loppisar och sen var det kulturdagen idag. Så det hände massa saker idag på stan. Jag köpte ett par fina skor och en söt nyckelring på loppisen som dom hade idag på stan. Det kommer nog upp en bild på dom imorgon tror jag. Vi fick en påse med tandborste och andra bra saker som man ska ha till tänderna. Dom gav bort dom när det var kulturdagen idag. Jag och älskling har tvättat massor med kläder idag. För imorgon ska vi till Uppsala. Idag så fick Jag och Danne äta själva. För mamma skulle på fest. Det vart pastasallad. Den vart jätte god. Det var jag och Danne som har gjort den. Imorgon ska vi till ikea på Uppsala pappa ska vara med också. Så det ska bli super kul. Vi har aldrig varit på ikea på Uppsala nån gång så det ska bli kul hur det ser ut där. Det är så kul att åka till ikea och titta på deras finna saker. Nu blir det filmmys med den bästa älsklingen. Vi ska äta lite gott.Vi ska pröva en ny plopp. Smak är geléhallon och hallonbitar i vit tryffel. Hihi jag vara bara tvungen att köpa pez godis. För den var så hilma söt. Jag bara älskar klubbor ♥'

       


Av Malin - 11 maj 2012 18:33

Efter frukost på dagiset så gick vi ut. När vi hade varit ute tag så åt vi äpple och ost rulle. Vi rullade äpplet i

osten. Det var faktist gott. Sen till lunch så grillade vi korv och bröd. När jag hade slut så började det rengna men det slutade lika fort som den kom. Jag och Daniel köpte present till mamma för hon fyller 8 juni. Sen så köpte jag till morsdag present till min mamma. Jag köpte smultron te också den har jag smakat en gång förut och den var så god. Den smakar verkligen sommar om den. Jag och Daniel fikade lite på stan idag också. Sen tog vi bussen hem. När jag och Danne kom hem hade vi fått post. Vi hade fått ett kort av pappa. Tack älskade pappa för kortet. Vi blev så glada att vi fick post av dig.Idag har det bara varit knas väder regn och sol hela tiden. Det många som säger att första åskan har kommt nu men jag har inte hört nåt än. Hoppas den inte kommer hit. Nu blir  det lite fredagsmys. Jag ska dricka smultron te och äta glass med min fina man Daniel. Hihi jag ska dricka i mammas mugg och Daniel dricker i pappas mugg. Idag när Ha en bra helg alla mina läsare.

        

   

Av Malin - 10 maj 2012 19:17

Idag på dagis hade vi vikingardagen. Vi klädde ut hos till vikingar. Dom fick pröva olika saker i skogen. Saker som vikingar brukar gör. Till Lunch fick vi äta kycklingklubba och potatisklyftor. Alla barnen och vi vuxna åt kycklingklubborna med händerna. Mycket äventyr vart det idag. Det var fint väder tills jag skulle börja gå för då började det rengna lite gran. Så jag var glad att det var fin när vi var ute hela dan så man slapp frysa i alla fall. Sen efter jobbet gick jag ner halva vägen sen kom Danne och svärfar och hämtade mig. Tack snälla svärfar att körde hos till stan. Jag hade ganska tur med vädret det rengnde bara lite när jag gick till tatto affären och fyllde i min tatto. Jag tycke det gjorde lite ondare idag än vad det gjorde förut när jag gjorde den. Efter jag hade gjorde den var jag och Danne på stan. Vi köpte pepsi och KitKat. Så jag råka skära mig på läppen. Det var på burken som jag skärde mig på. Så jag blödde mycket så bara den. Efter det kom moster och hämtade oss. Tack snälla moster för du körde oss hem. När vi hade kommit hem lagade vi mat till mamma och till oss. För mamma hade jobbat till 5 idag.Så vi gjorde det annars hade det blivit så sent. Det vart korv,mos och tunnbröd mums. Så jag har haft en mysig dag idag. Imorgon är det efterlängtade helgen. Så skönt det kommer bli med lite helg.


  



Av Malin - 9 maj 2012 18:30

Idag hade jag matsäck och det bara öste ner massa rengn i idag. Men vi gick ner bakom Campus skolan och satt under ett tak där istället för i skogen. Det var faktist mysigt där och det är ju roligt att pröva lite nya ställen.

Nyss drack man lite te för jag frös lite gran. Hoppas det blir fint väder imorgon.För imorgon efter jobbet ska jag fylla i  min tatto. Jag ska gå dit så jag vill inte gå i rengnet. När det rengnar blir man så sugen att titta på

film och bara mysa. Det är så mysigt när man hör på fönstret att det rengnar. Det är så fint när rengnbågen

kommer när rengnet har slutat. Men bara det inte åskar eller blixtar så är jag nöjd. Jag är rädd för dom.

Jag gillar inte åskljudet Men blixtarna kan vara fina se på fönstret. Jag hatar när det blåser och snöar då

blir det så kallt ute brr säger jag då. Men jag älskar mest sol och värme det är det bästa som finns. Jag är

verkligen en fryse nmänniska. Jag fryser så lätt och jag fryser typ hela tiden. Tihi var bara tvungen att ta

den är söta bilden.




  



Av Malin - 8 maj 2012 19:03

Idag på jobbet åt man frukost ute med barnen så himla mysigt det var. Vi var ute hela dan. Så vi åt lunch ute också. Sen efter det gick Jag och älskling och Iza min kompis till stan. Sen kom min älskade mamma hämtade mig och älskling på stan. För en stund sen hade älskling,mamma och jag lite fikamys. Vi prövade en ny kaka som heter ballerina marängsviss. Den smakade inte så mycket maränger men dom var goda ändå. Jag är en riktig liten kakmonster som ni nog har märkt på några inlägg haha. Haha inte bra jag försöker inte äta det så ofta längre. Det är inte nyttigt och inte bra för kroppen. Men det svårt när det finns hemma. Man får låta blir att köpa det hela tiden om det går.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards