prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2012

Av Malin - 23 maj 2012 19:22

En mysig dag på dagis idag. Först åt vi lite frukost ute . Det blev det risgrynsgröt. Sen så gick vi till skogen och åt lite matsäck. Till lunch så lagade vi våran egen mat. Vi åt ny bakat bröd och pyttipanna. Sen så fick dom leka med vatten i balja eller man ska säga. Dom plaskade hade sig. Dom hade massa saker i baljan också. Det var nog skönt för dom att svalka sig för det var så himla varmt idag . Det såg så kul också. Det har varit en jätte mysig dag idag. Det känns som det var varmare idag än dom andra dagarna. Det här var verkligen sommar väder idag. Jag och älskling är själv idag. För mamma är hos pappa. Hon ska sova över där tills imorgon. När man kom hem satt vi ute och åt en glass. Till mat så gjorde vi ravioli. Det var så länge sen man åt det. I måndags fick jag mitt första skavsår i år. Jag får alltid det på sommaren och det gör så ont att få det. Jag får mest vid hälen och på tårna

 

Av Malin - 22 maj 2012 17:51

Det gick super bra att jobba idag och det var så vart och skönt att var ute hela dan idag. Vi åt frukost ute med barnen idag. Men man ska passa på när det är så fint väder tycker jag. Mamma kom och hämtade mig halv 3. För jag skulle klippa mig klockan 3. innan vi åkte till frisören så åkte vi till Campus på deras fik och köpte lite melis. Det vart en macka och pucko. Det var jätte gott. Jag vart så nöjd och jag klippte hos en ny frisörska och hon var så bra. För min förra som jag hade hon har flyttat. Jag fick klippa rätt så mycket för det var så slitet. Jag håller på att spara till jätte långt hår. Som jag hade när jag var liten. Men mitt hår växer som ogräs hela tiden. Så det är ju bra. Det är jag glad över att det växer så fort. Sen så köpte jag lite nytt till mig själv också. Det kommer en bild på den nån annan dag. Jag och mamma köpte aldrig student saker vi ska köpa det nån annan dag. När vi har mer gott om tid på oss. Min älskling kom 1:a i 60 meter. Grattis gubben. När man kom hem vart det äta lite mat.

      




Av Malin - 21 maj 2012 19:29

Igår hade jag namsdag då var det Karolina men jag stavas Caroline. Det heter jag i andranamn. Det gick super bra att jobba idag. Jag fick höra en bra nyhet idag att jag får stanna lite till på dagiset som jag jobbar på jippi. Jag trivs himla bra där. Men jag ska börja på ett till dagis också. Så jag ska jobba på två dagis. För där kanske man kan få ett heltidsjobb. Sen om man jag har tur så kanske jag får det till slut. När vi kom hem var mormor och morfar här. Så vi fikade lite med dom. Sen märkte älsklingen att han har glömt sina skor i skolan. Så han fick köpa nya bara för hans klass och andra klasser skulle ska olika sporttävlingar hela dan. Lycka till älskling. Men hoppas han hittar sina gammal imorgon. Vad klantig kille man har fast det är jag också ibland. Efter vi hade ätit så åkte vi och köpte skorna och så åkte vi till Slagsta åt varsin glass. Jag tog en lakris snäcka gott gott. Men dom hade fortfarande inte fått dom riktiga snäckorna. Mamma bjöd mig på glassen. För jag hade namnsdag igår. Tack älskade mamma för glassen. Den var så himla mumsigt. Men det vart lite kallt. För vi åt glassen på kvällen. Då försvann solen lite. Så Vi satt när varvandra åt glassen. Så himla mysigt det var.  Sen så handla vi lite mat sen så åkte vi hem. Så nu är jag jätte trött. Imorgon ska jag klippa mig äntligen det var så länge sen jag gjorde det. Jag måste va lite fin då när min älskling tar studenten. Sen efter jag har klipp mig så ska jag och mamma köpa student presenter tihi.

 


Av Malin - 20 maj 2012 20:18

Förlåt att jag inte bloggade igår men jag hade fullt upp igår. För först så gick mamma,älskling och jag på loppis. Sen så åkte vi hem åt lite jorgubbar som vi köpte i fredags. Sen så byte jag och älskling om. Jag hade bikini och han hade shorts på sig. vi låg på en madrass och som vi solade på. När klockan var runt 4 så åke vi till Daniels syrra Petra för vi skulle vara barnvakt åt dom. Dom har två söta killar som heter Aaron William. Aaron är 4 år och wille är 7 år. Vi åt grillat med dom med deras vänner innan dom skulle åka på festen. Tack för maten det super gott. Sen så åkte dom. Vi tittade på kvällen är din och åt lite gott. Dom fick en hel påse med leksaker av mig som jag hade när jag var liten. Så snäll som jag är hihi. Ibland satt dom och ritade på det som hade fått och ibland satt dom och titta lite på tv och åt lite chips. Sen var det nästan dags för dom att sova. När dom hade somnat så titta jag och älskling på en skräckis. Sen så kom dom runt halv 2 på natten. Så då körde Mårten hem oss.Tack för vi fick vara barnvatkt och tack för pengarna och allt. När vi hade kommit hem gick vi och la oss för vi var så trötta när vi kom hem. Idag har man inte gjort så mycket vi har mest solade lite så har vi tvättat och det gjorde vi igår också. Snart blir det att mysa i sängen och titta på Big brother med älsklingen och sen blir det att sova. Jag ska jobba imorgon. Nu kommer det en bild på när vi låg och solade.

 


Av Malin - 18 maj 2012 17:53

Idag efter jag och älskling hade vaknat och ätit lite frukost. Så åkte vi till stan. För det hände massa saker i Strängnäs idag. Mamma lämnade oss på stan. Sen så skulle mamma storhandla. Det var så kul att titta alla saker som hade hittat på idag. Vi har tvättat lite kläder idag. För på måndag ska dom riva bort och göra om lite av vårat hus . Så att pappa kan komma hem snart. Så när vi behöver tvätta så ska vi får vi tvätta hemma hos min moster och ibland hos mormor och morfar. Jag och älskling ska tvätta hela helg. Så vi får bort all smutstvätt som vi har nu. Sen gick jag och älskling en promenad med Moa min hund i det fina vädret. Mamma jobbar hela helgen och idag. Sent på kvällen jobbar hon. Så jag och älskling gjorde lite tacosmys. Efter som det är våran dag idag. Ikväll ska vi bara mysa. Vi ska titta på en bra film och på Big brother ikväll. Sen blir det äta lite gott till filmen och Big brother. Ha en trevlig helg alla mina fina läsare.

   


Av Malin - 18 maj 2012 14:13

                                               1 år och 3 månader med min bästaste prins Daniel.<33


Våran läppar och våra händer är gjorda för varandra för dom passar perfekt  med varandra. Hela vi är perfekta tillsammans. Du är det finaste jag vet. Jag vill aldrig behöva vara utan dig. Du är den bästa som finns i hela värden. Det finns inget bättre att ligga intill dig och bara känna din närhet. Du betyder så enormt mycket för mig ska du bara veta. Jag Kan inte sluta le varje gång jag tänker på dig. Du är allt jag någonsin kan önska mig. Jag älskar dig så otroligt mycket. Mer än vad du kan tänka dig.100 pussar till dig min älskade hjärtat.

    
Av Malin - 17 maj 2012 18:41

    Det har vart en trevlig och mysig dag idag. Först så tvättade vi pappas älskade bil. Så det skulle bli ren och fin. Haha hon heter Tess. Sen så kom svärmor och pappa och hälsade på idag. Då när dom hade kommit så grillade vi lite korv och bröd till lunch. Sen fika vi lite rabarberpaj som mamma hade gjort. Så himla gott det var. Nu är det verkligen sommar. När man äter rabarberpaj. Rabarberna är från våran trädgård. Svärmor köpte lite smycken av mig idag. Pappa fick en fin blomma av svärmor idag. Sen så kom hon med lite student kläder till Danne. Men vi ska köpa mer sen. Efter svärmor hade varit här en stund så åkte hon hem. Jag och älskling gjorde chokladmousse och sallad. Som vi skulle äta till maten. Vi åt grillat. Vi åt små potatisklyftor,flintastek och bearnaisesås. Sen blev det efterrätt. Det vart chokladmousse och vi satt på små marshmallows på pinnarna på paraplyna. Pappa fick stanna lägre idag han åkte hem klockan 6. Förra gången var det klockan 5. Nu kommer det fina bilder som jag har tagit idag. Vi har gullviva i våran trädgård nu. Dom är både gula och röda. Dom är så fina. Pappa tog några gullvivor till rummet som han har på sjukhuset.

   

          

                        

       

   

Av Malin - 16 maj 2012 19:20

Glömde säga tack till bästa Iza. Hon är min kompis som körde mig och älskling hem igår. Tack snälla Iza för du körde oss hem. Idag hade man sig matsäck. Vi gick till samma ställe som föra onsdagen. Det är så mysigt att äta matsäck med dom söta små barnen. Det var en konstigt väder idag. För det skulle ha rengnat idag har jag hört. Men det var ljummet väder idag. Men det är bättre det än rengn i alla fall.  Sen efter jobbet så gick jag och älskling och våran kompis Robert L. Så vi gick och prata lite sen så skulle vi till undomsgruppen och han skulle hem. Så vi fick en kram av han sen så gick vi till undomsgruppen. På undomsgruppen så gjorde vi inte så mycket. Vi såg en film men den hade jag redan sett. Det var mr bean semester. Han är så himla rolig Det var näst sista idag från ungdomsgruppen. Imorgon kommer pappa och svärmor och hälsar på. Så det ska bli kul att träffa dom. Ikväll ska man titta på Big brother så efter den har slutat så ska jag och älskling sova. Så att det blir morgon någon gång och snabbt. Jag längtar till imorgon. Nu är man ledig i 4 dagar. så skönt. Det kommer bli en mysig långhelg. Det kommer hända massor av skojiga saker då. Den här rosa blomman är så fin tycker jag.


   


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards